суботу, 28 грудня 2013 р.

                    
Вітання для шанувальників літератури та небайдужих людей.


Бібліотека ім. Лесі Українки разом з усією країною та рідним містом зустрічає Новий рік. Нам дуже хочеться, щоб цей рік став кращим ніж попередній, щоб у кожній оселі та родині панували мир та злагода, щоб усе було добре. Це, мабуть, дуже наївно та по-дитячі, але напередодні чарівних свят хочеться вірити у казку, яка здійснить наші мрії. Бібліотечні мрії – це уважні читачі: малеча, юнацтво, дорослі, багато нових цікавих книжок. А ще: щоб наша міліція знайшла викрадачів бібліотечних комп’ютерів, які позбавили можливості  безкоштовного доступу до Інтернету для трьох тисяч наших читачів.  А може знайдеться чарівник, який придбає для бібліотеки комп’ютери замість викрадених. Новий рік може принести багато добрих несподіванок та казку зробити дійсністю.

 Ми, бібліотекарі, ніколи вас не підведемо, шановні читачі, і завжди будемо допомагати знайти  необхідний напрямок у книжковому світі. Особливо це потрібно дітлахам та їх батькам. І тому, на свята, ми рекомендуємо почитати разом з дітьми чудові книжки.

Кетрін Холаберд та Гелен Крейг «Новий рік з Анжеліною»

  Новий рік – найчарівніше, найдивовижніше і найсвітліше свято, пора чудес, здійснення найзаповітніших бажань! Чарівна мишка Анжеліна, яка над усе любить танцювати, з хвилюванням і радістю чекає на цей день: удома буде ошатна пухнаста ялинка, подарунки, і, звісно, смачне частування. А на головній міській ковзанці відбудеться Велике льодове шоу. Анжеліна сяє від щастя – їй випала роль Снігової Королеви! Маленька чарівна мишка неодмінно стане зіркою новорічного свята!..

 І ще одна дуже цікава книжка – Женев’єва  Юр’є «Новорічна книга кролячих історій», де на дітей чекає чимало сюрпризів у кумедних історіях із життя великого кролячого сімейства. Вони прочитають про те, як непосидющі кроленятка катаються з гірки на санчатах, як кроленятко Розмаринчик танцювало на снігу, і разом із Сироїжком побувають на балу.

            З Новим роком! До зустрічі!

  Завідуюча бібліотекою ім. Лесі Українки Влезько Світлана.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...