четвер, 11 січня 2024 р.

 ТАЄМНИЦІ ПЛАНЕТИ ДРАКОНІВ

бібліотечне асорті

 Сьогодні в бібліотеці головною особою був Дракон. Дівчатка та хлопці 5-а класу ЗЗСО №4 разом з бібліотекаркою завітали на планету, де живуть ці неймовірні створіння. Зрозуміло, що всі події відбувалися в нашій уяві, але... Ми знаходилися бібліотеці, серед великої кількості книжок і в деяких із них головним героєм є Дракон. А в бібліотеці можливо ВСЕ!

  Діти познайомилися з цікавезною книгою - енциклопедією "Дракони" і були вражені кількістю книжок з історіями про драконів. Якими дракони тільки не бувають! Агресивними та доброзичливими, демонічними та миролюбними,ворогами та друзями людей. Щоб дізнатися все про драконів - треба прочитати наші бібліотечні книжки! Дитячі відповіді на питання вікторини це підтвердили! 

Зовнішність драконів завжди притягувала художників, ми знаємо безліч малюнків чарівних істот. Школярі теж намалювали своїх улюблених героїв і зробили це дружньою командою. Не обійшлося і без майстер-класа: всі разом робили паперового дракона і вчилися мистецтву орігамі! Бібліотеку хлопці і дівчата залишали задоволені!



























Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...