вівторок, 23 січня 2024 р.

 Перша зустріч в бібліотеці

  Бібліотека-філія ім. Лесі Українки гостинно прийняла учасників проєкту «Діти – це наше майбутнє». Провели екскурсію та познайомили з бібліотекою. Фонд бібліотеки багатий і різноманітний. Є книжки для дорослих, для юнацтва, для дітей. Кожен може знайти собі книжку до душі. Бібліотекар розповіла про авторів, які написали цікаві історії для дітей – пригодницькі, детективні, казкові… Познайомила з творчістю англійського письменника Алана Мілна та з його героями, представила книжки, які розповідають про загадкових і містичних тварин – драконів. Учасники заходу уважно слухали, а потім активно прийняли участь в вікторині. Було цікаво!

 Захід відбувся в рамках нового проєкту благодійної організації «БФ «Ластівки Аккерману». Благодійний проєкт «Діти – це наше майбутнє» в місті Білгороді-Дністровському, якій передбачає допомогу дітям з родин ВПО та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, які внаслідок війни переживають велике навантаження, знаходяться в стані стресу, що приводить до затримки розвитку чи замкненні дитини у собі, небажання щось робити. Голова правління благодійної організації - Ганна Тимошенко.












 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...