понеділок, 21 листопада 2016 р.

    УКРАЇНА, ЯКОЇ НЕ БУЛО
(21 листопада - День гідності і свободи)
Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи -  день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Згідно з президентським указом, цього дня також  вшановано мужність і героїзм учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерів, інших патріотів, які відстоюють територіальну цілісність України, захищають надбання Революції Гідності.
Указ містить низку доручень уряду, спрямованих на відзначення згаданих річниць, зокрема вирішення питання виділення земельної ділянки у Києві для спорудження меморіалу Героям Небесної Сотні, забезпечення діяльності Національного “Меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні — Музею Революції Гідності”.
В нашій бібліотеці матеріали книжкової виставки нагадають користувачам про події, які вже стали історією, і допоможуть більше дізнатися про людей, які її творять.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...