середу, 25 січня 2017 р.

МОДНА ЧИТАНКА
book-проект в бібліотеці
Цілий рік, кожного місяця бібліотекарі будуть розповідати читачам та слухачам про цікаві книжки, які є в фонді. Підготовлені матеріали ми плануємо записувати на місцевому радіо "Новини Придністров'я" та друкувати в міській газеті "Слово Придністров'я". До уваги аудиторії пропонуємо розповідь про нові, сучасні, актуальні книжки, які вже привернули увагу багатьох прихильників читання. І які, головне, є в паперовому  форматі в бібліотеці. Автори вітчизняні та іноземні: Ірен Роздобудько, Володимир Лис, Андрій Кокотюха, Дара Корній, Марина та Сергій Дяченки, Люко Дашвар, Леся Воронина, Джоан Ролінг, Артуро Перес-Реверте, Джоді Піколт.
Перша сторінка проекта - роман "Забудь-річка" Братів Капранових, про який ми розповіли у студії радіо "Новини Придністров'я".
Центральний образ твору - це пам'ять про рід і власну історію, яку потрібно берегти і передавати наступним поколінням. Стирання ж пам'яті губить націю і цілі народи, нівелює всі надбання минулого й знову й знову породжує війни, кров, входження в туж річку забуття та історичного небуття.
В бібліотеці є ще декілька книжок Братів Капранових, ці книжки для дітей, але користуються попитом  і у дорослих: "Мальована історія Незалежності України", "Веселих свят", "Зоряний вуйко".



Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...