пʼятницю, 1 червня 2018 р.

   СОНЯЧНА АКВАРЕЛЬ ЛІТА
                                палітра розваг
    Ох і квапиться літо до дітей! Сонцем осяяне, суницями присмачене, росами вмите, зустрічами з друзями звеселене, домашніми завданнями не заклопотане, відпочинком та розвагами начинене, наче кавун насінням. І поспішає подарувати їм три місяці літніх теплих днів, щоб вони гарно відпочили, засмагли, прочитали безліч цікавих книжок, та зробили всі справи, які запланували на літо. Прийшов червень, а з ним і свято всіх дітей - Міжнародний день захисту дітей.
   Сьогодні ми з учнями перших класів ЗОШ №4 побували  у тривалому кругосвітньому плаванні по океану Розваг! А їх у нас було дуже багато! На нашому  океані безліч чарівних островів: острів Мами, острів бібліотеки ім. Лесі Українки, острів Загадок, острів Гри. Дітлахи читали вірші про маму, слухали розповіді про бібліотеку, книжки та журнали, відгадували загадки та приймали участь в різноманітних конкурсах.
 Були розваги і пісні звучали,
У гості казка до дітей прийшла.
А діти розважалися і грали,
Було багато світла і тепла.


І радості було для всіх багато,
І океан розваг дітей гойдав.
Сьогодні просто дивовижне свято
І важливіших не буває справ.













Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...