суботу, 26 січня 2019 р.

            Історичний урок єдності

22 січня в нашій країні відмічають День Соборності. 100 років тому було проголошено об'єднання українських земель в одну єдину, соборну державу. Відзначення річниці Злуки стало ще однією нагодою для об'єднання всього суспільства навколо стрижневої ідеї творення - державності. Ми всі різні, але прагнути одностайності у ставленні до Батьківщини - наш священний обов'язок. Об'єднання навколо ідеї державності - це практичний патріотизм, непохитна віра у свої спроможності, оберіг духовного статку нації.
Бібліотекарі розповідали про історичні кроки української незалежності, про створення перших державних об'єднань, про духовних та ідейних керівників українства. Наші слухачі: підопічні Білгород-Дністровського міського територіального центру, студенти Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп'ютерних технологій, учні та педагоги Випасненської дитячої музичної школи - представники різних вікових категорій, уподобань, освіти, але всі єдині в одному: де злагода, де об'єднання - там перемога!












Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...