неділю, 7 квітня 2019 р.

«Читаємо, дивимось, слухаємо» - 
тиждень дитячої книжки в бібліотеці 
Серед різноманітних заходів, під час яких дітлахи знайомилися з новими та цікавими книгами, особливими є ті, після проведення яких за книжками вишукується черга. Це означає, що бібліотекарям вдалося зацікавити дітей, зрозуміло та захоплююче розповісти про літературні твори. Майже в кожної дитини виникає бажання взяти книжку, погортати, принести її додому, зручно вмоститися і почати читати. Книга може бути і художньою, і пізнавальною, а головне – цікавою. Для дітей, які вперше потрапляють до бібліотеки, особливо до нашої, дуже несподіваним є те, що вони почувають себе тут, як вдома: привітні бібліотекарі, цікава розповідь, затишно. Вперше до нас завітали учні 4-го класу ЗОШ №6 на екскурсію. Вони дізналися про роботу бібліотеки, про книжкові багатства, про розмаїття журналів,познайомилися з чудовою дитячою письменницею – Лесею Ворониною, з її творами, подивилися чарівний мультфільм про літаючі книги.
А для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей зустріч з бібліотекою була пізнавальною та корисною. Кожна дитинка хотіла потримати в руках книгу, відчути її важкість, дізнатися про що вона, який має запах. Яскраві книжки для малечі та новенькі журнали гортали всі дуже довго та уважно, а на загадки відповідали голосно та разом.
З учнями 3-б та 3-в класів ЗОШ №4 бібліотекарі зустрічаються кожного тижня. І кожна нова зустріч приносить нові та приємні знайомства з книгами. А головною нагородою для бібліотекарів є слова дітей: «Приходьте до нас ще!»

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...