середу, 5 червня 2019 р.

              Книга під зеленими кронами
Сьогодні зустріч  з нашими читачами пройшла в міському сквері ім. Максима Горького. Відбулося відкриття літнього бібліотечного майданчика. Учасниками заходу стали учні 3-б(класний керівник Крівцова Леся Миколаївна) та 4-в (класний керівник Ноздріна Наталія Володимирівна) класів ЗОШ №4.
Літо, спека, а під деревами прохолода. Дітлахи зручно вмостилися і ми починаємо розмову: про поезію, про різні мови, про казки. Завтра, 6 червня, день народження Олександра Сергійовича Пушкіна. Немає в світі людини, напевно, яка не чула б його віршів. Мешканці нашого міста пишаються тим, що поет відвідав Акерманську фортецю та блукав вулицями старовинного міста. Дівчата та хлопці добре знають казки Олександра Пушкіна і це підтвердила їх активність в літературній вікторині.
Для всіх бажаючих більше дізнатися про життєвий та творчий шлях поета в читальному залі розгорнута книжкова виставка-перегляд.














           

Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...