пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

                   ТИЖДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В БІБЛІОТЕЦІ
             БІБЛІОТЕКА ПОЗИТИВНОГО                                       МИСЛЕННЯ

До Всеукраїнського дня бібліотек бібліотека ім. Лесі Українки підготувала багато різноманітних заходів для читачів різних вікових категорій.
 Вівторок.  Малюки середньої групи дитячого садочку «Казка» завітали до нас «на вогник», щоб дізнатись: що то за дім такий «бібліотека?» і «хто в ньому живе?».
 Середа.  Учні 5-го класу погралися в «Бібліодартс», а студенти першого курсу Державного аграрного технікуму стали гостями Літературної вітальні, де дізнались як Михайло Коцюбинський «глибоким зором і пером тонким слугував народові своєму». Це засідання було присвячене 150-річчю з дня народження блискучого українського прозаїка і новеліста.
 Четвер.  Для учнів 8-го класу районного ліцею пройшла зустріч на замовлення з майстром-палітурником, працівником ЦБС Танським Вадимом Георгійовичем. Це справжній професіонал, майстер «золоті руки». Завдяки йому бібліотечні книжки продовжують жити для нових поколінь читачів. Хлопці та дівчата дізнались про елементи книги, побували на майстер-класі по реставруванню книжок. Були вражені тим, яка це  поважна та кропітка робота. Зацікавились і вирішили обовязково спробувати вдома відремонтувати свої книжки. А якщо виникнуть питання, то звернутися до бібліотеки та Майстра. Тож, до нових зустрічей!














 Пятниця.  Презентація книжкової виставки «Книжковий переполох» та виставки-панно «Велике древо формулярів».

 Субота та неділя.  Бібліографічні огляди книжкових виставок «Бібліотека – територія творчості», книжкової виставки-мандрівки «По морям та океанам» ( до Всесвітнього тиждня моря).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...