вівторок, 20 січня 2015 р.

Гортаючи сторінки дитячих книжок...
літературне асорті
Січень

Кожен Новий рік приносить нам яскраві літературні події: поява нової цікавої книги, книжкові виставки-ярмарки, ювілеї улюблених письменників. Про ці події ми розповідаємо читачам маленьким і дорослим.
В січні ювілейні дати у чудового українського дитячого письменника Всеволода Нестайко (85 років з дня народження), у письменника-натураліста Миколи Сладкова (95 років з дня народження),  230 років з дня народження Якоба Грімма. Цих письменників вже немає, а книжки, які вони написали, живуть і будуть жити дуже довго, тому що їх дуже люблять діти. 
Бібліотекарі запросили до себе школярів 3-го класу ЗОШ №4 і розповіли про життя та твори цікавих авторів, познайомили з анімаційними фільмами, знятими по творам Миколи Сладкова ("Хлопчик та жабенятко") та братів Грімм ("Горщик каші"). 
Дітлахи дізналися про нові чудові казки та оповідання, які навчають кожного бути справжньою людиною, любити свій рідний край та людей.
 Бібліотекарі поцікавились: яку книжку діти зараз читають? Відповіді були дуже різні: казки, міфи, але нас приємно вразило: хлопчик читає "Повість про справжню людину" Бориса Полевого!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...