понеділок, 3 грудня 2018 р.

СУЧАСНА ЛІТЕРАТУРА ДЛЯ ВСІХ 

День інформації

Користувачі бібліотеки ім. Лесі Українки дізналися багато нової та цікавої інформації під час проведення Дня інформації. Тематичні зустрічі, бібліографічні огляди, прямі ефіри, презентації книжкових виставок, статті в місцевій пресі, індивідуальні бесіди та поради – заходи були дуже різні, для різних аудиторій. Спільним була одна ціль – донести до слухачів важливість та необхідність  книги та читання. Фонд бібліотеки постійно поповнюється новою літературою завдяки державним програмам і, особливо, дарункам читачів. А у кожної книги є своя аудиторія.
Для відвідувачів Територіального центру бібліотекарі підготували розповідь про нові книги з історії України, зокрема про Голодомор.
Для учнів 9-го класу міського ліцею дуже цікавою була нова пізнавальна література: книги Стівена Хокінга, про те, як оволодіти сучасною професією фотографа, про виникнення музичного піратства, про знамениті музеї світу  та багато інших.  Завдяки підписним виданням бібліотека сьогодні отримує  видання класичної української літератури для школярів.
 Шанувальникам пригодницької, детективної та літератури в жанрі фентезі також є з чим знайомитися. Для наймолодших наших користувачів – книжки яскраві, цікаві. Кожна дитина з радістю бере таку книжечку в руки і поринає в чудовий світ.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...