четвер, 20 грудня 2018 р.


  Бібліотекарі розповідають про правила дорожнього руху.

Безпека дітей іноді стає складним завданням, адже батьки не можуть завжди бути поряд. Батьки забезпечують безпеку своєї дитини вдома, а вчителі або вихователі несуть відповідальність за дитину в школі. Але хто подбає про їхню безпеку в дорозі? Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді, або користуються громадським транспортом, їх слід навчати правилам безпеки на дорогах. І в цьому дітям допомагають  бібліотекарі.
 З настанням канікул, діти більше часу проводять на вулиці: більше грають, зустрічаються із друзями, катаються на велосипеді, і починають забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Через це шкільні канікули - один із найважчих періодів у транспортному житті міста, і щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, необхідно щоденно нагадувати дітям правила дорожнього руху.
 Спеціалісти нашої бібліотеки підготували матеріал та розповіли учням 5-го класу найважливіші правила дорожнього руху, які стануть їм у пригоді.  На відміну від дорослих, діти не достатньо уважні та сконцентровані, щоб завжди бути обачними під час прогулянок. Без нагляду з боку дорослих і належного знання правил дорожнього руху  діти можуть наражатися на небезпеку.
 Під час заходу розмовляли з дітьми і про безпеку на залізничному транспорті, про правила поведінки на вокзалах, в потягах та електричках. 
 Підсумки підбили участю в відеовікторині, в якій всі дітлахи прийняли активну участь.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...