четвер, 16 січня 2020 р.

                                     Знайомтесь - нова книга!
Під такою назвою в бібліотеці пройшов День інформації, під час якого різні категорії читачів дізналися про нові сучасні видання. Особливими і дуже важливими були розділи: літературне знайомство " Українські письменники - дітям" та бібліографічний огляд літератури "Пригоди чи фантастика: обирайте!" Бібліотекарі розповіли про сучасних зарубіжних дитячих письменників - Роальда Дала, Діану Уінн Джонс, Корнелію Функе, Кейт ДіКамілло, а також про ярких представників української літератури - Володимира Рутківського, Лесю Воронину, Андрія Кокотюху. Слухачами  стали учні 6-а та 6-г класів ЗОШ №4. Дівчатам та хлопцям сподобалося і ми впевнені, що наше спілкування буде продовжене. 
А перед бібліотекою в цей день почали робити доріжку! Уявляєте! Ми (читачі і бібліотекарі) довго на неї чекали! І ось, нарешті! Разом із приходом школярів! Діти приносять щастя та вдачу!
 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...