вівторок, 21 вересня 2021 р.

 Кращий в світі тато!

Разом з хлопчиками та дівчатками з дитячого садочку №5 говорили про батька – голову родини, добувача, годувальника, вихователя і доброго друга для своїх дітей і дружини.
Бути гарним батьком – найбільш відповідальна і потрібна робота в житті кожного чоловіка. Стати прикладом для сина і мудрим наставником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – це може тільки тато.
Діти дуже люблять своїх батьків і висловлюють палку і щиру любов їм, бо знають, що тато створює моральний клімат доброти і сердечності, дисципліни і вимогливості, працьовитості, миру та злагоди в сім’ї.
Який же він мій і твій тато? Кожен з учасників зустрічі дуже хотів поділитися і розповісти саме про свого тата.
Батько, тато… Він вимогливий і суворий, мудрий і сміливий, з сильним характером та міцними руками – як притисне до себе свою улюблену кровиночку, то так тріпоче маленьке серденько, мало не вистрибне з грудей. А коли тато усміхається, то скільки ласки і тепла у його погляді! Татова любов до дітей стримана і врівноважена. Недарма у народі кажуть, що дитину треба любити так, щоб вона цього не знала.
Кожен маленький хлопчик прагне бути схожим на свого батька — сильного, розумного, люблячого, дбайливого господаря сім’ї. А кожна маленька дівчинка мріє вийти заміж за чоловіка з чудовими татовими рисами характеру. Наші діти поки ще перебувають у чарівному неповторному світі дитинства, насолоджуються його чудовим смаком.














Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

ПРИВІТ, ЄВРОПО! книжкове рандеву 9 травня (День Європи) відбулося в Білгород-Дністровському коледжі природокористування, будівництва та комп...