субота, 28 січня 2023 р.

 До бібліотеки приїхали нові книжки!

Участь нашої Білгород-Дністровської бібліотеки-філії ім. Лесі Українки у проєкті #AlterFundLib дала можливість мені не тільки дізнатися багато корисної і цікавої інформації для покращення бібліотечної роботи, але й отримати книжки в подарунок від Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна. Бібліотека поповнила свій фонд сучасною літературою. Це книжки для тих, хто має або планує відкрити свій бізнес і для всіх, кого цікавить сучасний навколишній світ. Вони допоможуть зрозуміти себе та змінитися на краще, віднайти сенс життя, побудувати гармонійні стосунки з собою та іншими, мотивуватися до нових звершень.
Велика вдячність фінансовим донорам проєкту #Стабілізаційному_фонду_МЗС_НІМЕЧЧИНИ та #Гете_Інституту і першокласним організаторам та чудовим людям Люсьєна Шум і Ирина Варламова, завдяки яким ми отримали нову можливість для професійного росту. Грамотний і розумний бібліотекар потрібен завжди і особливо в наш час.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...