понеділок, 17 лютого 2020 р.

   ЧАРІВНИЙ СВІТ ВСЕВОЛОДА НЕСТАЙКА
      Всеволод Нестайко - український дитячий письменник, гуморист і веселун. Його твори допомагають "накопичувати радість". Нестайко створив країну сонячного добра і казав, що був би щасливим, коли б хоча б одна дитина, прочитавши його книжки, перестала відчувати страх і самотність.
"Найбільшою нагородою для мене були визнання деяких читачів, що коли вони хворіють, то беруть з полиць "Тореадорів..." і перечитують.
Заради цього варто жити"
Бібліотекарі познайомили учнів 6-г класу ЗОШ №4 з життям і творчістю Всеволода Зіновійовича Нестайко. Відкрили для хлопців і дівчат світ письменника - тонкий візерунок дитячої казки, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь. Його світ - ніби золотаве мереживо сяйва кожного з нових поколінь. В своїх творах він говорить тими самими словами і малює тими самими пензлями, що і сотні інших письменників і казкарів, але чомусь його творів не можна випустити з рук, не дочитавши до кінця.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...