вівторок, 2 березня 2021 р.

 

ПРОВЕСІНЬ ЛЕСІ УКРАЇНКИ 

година ювіляра

   150 зим і весен проминуло відтоді, коли пораділа, усміхнулась світу Лариса Косач, якій судилося мужнім життям, мудрим поетичним словом вписати своє ім’я на скрижалі Вічності. Відкрити для себе Лесю Українку, ближче познайомитися з творчою діяльністю, особистим життям видатної української поетеси допомогли учням 8-а класу ЗОШ №4 бібліотекарі Разом переглянули цікаві відеоматеріали. Дмитрієва Надія Олександрівна розповіла про подорож Лесі Українки до нашого краю, про перебування її разом з матір’ю на території Аккерманської фортеці. Школярі слухали вірші із циклу «Подорож до моря».

  Дивний талант мала Леся Українка. Якої б теми не торкалося її перо, вона перетворювалася на дорогоцінні літературні перли, де сила образів, поетичного слова і зображення подій робило їх такими чіткими і рельєфними, що назавжди залишаться і в пам’яті , і в серці її вдячних нащадків.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...