субота, 25 березня 2023 р.

 ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ КНИЖКИ

Всеукраїнський тиждень дитячого читання відкриває двері бібліотек не тільки для дітей, а і для дорослих. Сьогодні 2-в клас Початкової школи ім. С.О.Морозової завітав до нашої бібліотеки вперше. Дітки разом з матусями. Знайомилися з бібліотекою, розглядали книжки на всіх полицях, гортали журнали. Уважно слухали розповідь бібліотекаря про магічні можливості книжок, завдяки яким можна стати лицарем, козаком, принцесою, подорожувати різними світами та багато чого іншого. Тільки треба відкрити книгу і … дива почнуться!
Дива люблять всі: і діти, і дорослі. Доросла людина відкриває книжку і забуває про свої проблеми, негаразди. Тільки треба вибрати потрібну для Вас книгу. Гарних, чудових матусь другокласників бібліотекар познайомила з новою сучасною українською літературою. Читаючі батьки – читаючі діти!
Як народжуються книжки? Звідки вони з’являються? Хто приймає участь в процесі написання та виготовлення? І про це поговорили.
В бібліотеці зросло Дерево бажань і сьогодні кожний від щирого серця додав до нього свій листочок з бажанням. І обов’язково треба було пограти. Вибрали англійську гру «Риба-кит». Було весело!
Підсумок зустрічі в бібліотеці: нові задоволені юні читачі!


















Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...