неділю, 5 березня 2017 р.

        Весна кличе до роботи
       (недільні зустрічі в бібліотеці, продовження)

Кожної другої неділі місяця в бібліотеці збираються прихильники органічної обробки землі. Люди спілкуються між собою, обговорюють різні свої плани та мрії. Недільні зустрічі в бібліотеці дають наснагу для майбутньої роботи.
В наш час, коли все навкруги наповнено різноманітними хімічними добавками, ці люди дбають про своє здоров'я та здоров'я своїх рідних.
І ще, вважають за потрібне розповісти про органічну обробку землі багатьом іншим людям, привернути їх до здорового засобу життя. 
Початок березня. Дуже скоро почнуться польові роботи на присадибних ділянках, а поки земля не прогрілася, члени Клубу органічного землекористування збираються в бібліотеці та обмінюються досвідом, порадами, як краще виростити картоплю, огірки, моркву. Переглядають цікаве та корисне відео на тему засідання. 
Людина, яка добре дбає про землю, добре дбає і про себе. Тому під час зустрічей члени Клубу обговорюють теми особистого здоров'я. Як правильно робити різні фізичні вправи, щоб не боліла голова, поперек, руки та ноги. Вправи можна виконати і в бібліотеці під час занять, підбадьоритися і з гарним настроєм піти додому.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...