четвер, 13 січня 2022 р.

   КОСМІЧНИЙ ГЕНІЙ УКРАЇНИ

12 січня - 115 років з дня народження 

Сергія Павловича Корольова

     Сьогодні ми розповідали учням 7-х класів міського ліцею та підопічним Білгород-Дністровського міського територіального центру соціального обслуговування про великого конструктора, засновника практичної космонавтики, академіка Корольова Сергія Павловича.

    Він жив стрімко, ніби знав, що йому життя відвело тільки 60 років. Він вважав, що справжня мрія немає меж, а тому космічні подорожі були длянього повсякденністю, хоча нікому ще не вдалося подолати земне тяжіння.  Він вмів захопити своїми ідеями, і тисячі людей працювали від світанку до півночі, не підозрюя, що є день і ніч, святкові та вихідні дні. Він крокував попереду, і здавалося, що немає перешкод, які зможуть його зупинити.Він так і загинув, миттєво та несподівано, як це було з його ракетами, які іноді вибухали на старті. Але можливо зробити нові ракети, а знайти гідну заміну  йому неможливо! Подальший хід історії лише підтвердив, що незамінні люди є!

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...