четвер, 27 січня 2022 р.

 

Володимир Висоцький: 

знайомий і незнайомий  

літературно-музична вітальня

Володимир Семенович Висоцький — знакова постать свого часу, поет, актор і автор пісень. Він був кумиром мільйонів в нашій країні і досі його пісні знають і люблять.

Ким же був насправді Володимир Висоцький? Більш за все? Актором? Поетом? Співаком? Трудно відповісти.

 Але ми спробували це зробити. Засідання музичної вітальні в Білгород-Дністровському міському територіальному центрі соціального обслуговування зібрало шанувальників творчості Володимира Семеновича Висоцького. Захід пройшов в теплій та дружній атмосфері.

 Завідувач бібліотеки Світлана Влезько розповідала про життя та творчість поета, актора, співака. Юрій Жемчугов та його ансамбль «Колорит» виконували пісні кумира. І кожен присутній намагався зрозуміти: ким же  він був?

  Перш за все він був особистістю. Явищем. І цьому факту  докази не потрібні.

Висоцький продовжує своє життя. Його пісні лунають. Разом з пароплавами вони пересікають океани та моря нашої планети. Разом з літаками піднімаються в небо. Кращі пісні Володимира Висоцького для життя. Вони – друзі для людей. В піснях є те, що підтримує в важкі часи: невичерпна сила, непоказна ніжність і розмах людської душі.

  А ще в них є пам’ять. Пам’ять  пройдених доріг і років, які промчали.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...