четвер, 14 березня 2019 р.


"Мандри торби з буколиками" - 
таку назву має цикл заходів, які розпочала наша бібліотека. Два рази на тиждень бібліотекарі з повною торбою "буколиків"(цікавих, яскравих, розумних та веселих книжок) будуть відвідувати учнів молодших класів ЗОШ №4. І не просто приносити книжки, а й розповідати про них, про літературні події, про життя людей, тварин, і, взагалі, ПРО ВСЕ ЦІКАВЕ ДЛЯ ДІТЛАХІВ. Перші мандри відбулися: разом з учнями 3-б класу (керівник Крівцова Леся Миколаївна) ми говорили про Тараса Григоровича Шевченка - великого українця, поета, художника, людину, яка дуже любила свою Україну, свій народ.
Наші подальші мандри привели до країни, в якій живуть всі види тварин з сімейства котячих і бібліотекар докладніше познайомила слухачів з одним із найпоширених видів - домашніми котами та кішками. Дітки дізналися, як живуть ці пухнастики в різних країнах світу, зокрема, в Великій Британії та Японії. 
А потім кожен зі слухачів вибрав для себе щось цікаве для читання. Через тиждень ми знову зустрінемося та обов'язково обговоримо все прочитане.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...