субота, 25 лютого 2023 р.

ЛІТЕРАТУРНІ ОБЛИЧЧЯ БІЛОГО МІСТА

 Краєзнавчу літературну палітру «Обличчя Білого міста» про творчість Кирила Ковальджи, Павла Нанієва, Владислава Місюка, Володимира Дудаша, Бориса Устименка, Ірини Томи та багатьох наших земляків представили бібліотекарі учням 8-их класів Академічного ліцею.
З прозовими творами та поетичними збірками «Тінь Овідія», «Загадки Білого міста», «Легенди Бессарабії», «Червона грона» познайомили юнаків та дівчат. Розповіли про їх життєвий та творчий шлях, зачитали деякі твори вголос. В цих книжках автори оспівують рідну землю, красу природи, вірність і щиру любов, красу героїчних вчинків, історію і мрію народів, які проживали в Бессарабії. Присутні з захватом слухали Світлану Влезько - завідувачку бібліотеки-філії ім. Лесі Українки, та виявили бажання самостійно перечитати деякі книжки.
За допомогою краєзнавчих матеріалів бібліотекарі намагаються постійно сприяти вихованню у підростаючого покоління відчуття патріотизму, національної свідомості, високої моральності та культурної обізнаності.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...