пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

  «Подих вітру і думок»

поетичне рандеву

Наша бібліотека-філія ім. Лесі Українки тісно співпрацює з бібліотекою Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва і комп’ютерних технологій. Бібліотекарі знайомлять студентів з сучасними українськими та зарубіжними письменниками (Book-проєкт «Модна читанка»), розповідають про історичних особистостей, про дати та події, про яскравих представників української культури тощо. Кожна розповідь  - це обов’язково тематичний огляд літератури.

  Нова зустріч – знайомство з поетесою Анною Колісніченко (Анною Стоєвою). Емоційна, жива, цікава розповідь Анни про себе, свою поетичну творчість захопила молодих людей. Із задоволенням вони слухали вірші про наше місто, Аккерманську фортецю, про почуття і переживання людей, про Перемогу.

 Для молоді такі зустрічі дуже корисні: вони знайомляться з творчими людьми, розуміють, що поруч є цікаві, небайдужі, талановиті люди. Це надихає молодь на творчість і корисні справи.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...