середу, 12 квітня 2023 р.

 Перша зустріч з бібліотекою

 Вихованці дитячого садочку «Знайка» завітали до бібліотеки вперше: познайомитися, послухати бібліотекаря, дізнатися про цікаві бібліотечні книжки, а ще – розповісти про свої улюблені домашні книжки. 
  Зрозуміло, що в бібліотеці книг дуже багато: для дорослих і для дітей. Книжки великі, товсті, важкі… В цьому дітлахи переконалися. А ще є книжечки малесенькі, тоненькі… Кожному з малюків хотілося потримати книжки у руках! 
 Дитячі книжечки – яскраві, в них багато малюнків і великі букви. Всі діти із цікавістю слухали розповідь про «Дитячий Кобзар» Тараса Шевченка, про твори для дітей Лесі Українки, про чудові книжки казок. Казки про королів та принцес, про тварин і рослини, історії про піратів та про світ динозаврів… В бібліотеці є багато найцікавіших книжок, про які повинні знати всі діти.
 А потім дівчатка та хлопчики спробували і самі розповісти про свої улюблені книжки. Кожний отримав гучні оплески за виступ! 
 Прощалися ми добрими друзями, які незабаром знову зустрінуться!











Немає коментарів:

Дописати коментар

Помни: слово - не воробей!

  «В сузір’ї слів, і квітів, і зірок» Бібліотека Ім. Лесі Українки м. Білгород-Дністровський в рамках #Національного_тижня_поезії для підо...